Τσουχτερό κρύο στη Θεσσαλονίκη

Τσουχτερό κρύο στη Θεσσαλονίκη

 

Στους 2 βαθμούς Κελσίου βρίσκεται η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, από τα ξημερώματα με δυνατό το αίσθημα της παγωνιάς και του κρύου. Στο μηδέν η θερμοκρασία στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής, ενώ μισό βαθμό άνω του μηδενός είναι η θερμοκρασία στο Κιλκίς.

Στους -1 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην πόλη της Έδεσσας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την πρόσβαση των οχημάτων στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν, από τον Άγιο Αθανάσιο. Ωστόσο, το χιονοδρομικό κέντρο είναι κλειστό.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη των Σερρών.

Στους 4 βαθμούς Κελσίου είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Βέροιας, ενώ, χωρίς αλυσίδες, γίνεται η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια, που είναι, ωστόσο, κλειστά για τους χιονοδρόμους.

Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός είναι η θερμοκρασία στην πόλη της Φλώρινας, ενώ αλυσίδες απαιτούνται για την κίνηση των οχημάτων στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας-Καστοριάς, μέσω Βιτσίου.

Στον ένα βαθμό υπό του μηδενός είναι η θερμοκρασία και στην πόλη των Γρεβενών, ενώ η πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας γίνεται χωρίς αλυσίδες.

Ωστόσο, υπάρχει παγετός σε αρκετά σημεία του δρόμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ