Διακινούσαν ναρκωτικά στη φυλακή

Διακινούσαν ναρκωτικά στη φυλακή 

Ένας αστυνομικός ο Β.Κ που υπηρετεί στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, ένας πολίτης ο Ι.Τ., και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος ο Κ.Σ. που πρόσφατα είχε αποταχθεί από την Υπηρεσία του για παλαιότερη υπόθεση είναι οι τρεις συλληφθέντες που κρατούνται ως συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στη φυλακή Αγίου Στεφάνου.

Ακόμη, κατηγορούνται για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση δύο φυλακισμένοι στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα, καθώς και ένας ακόμη άνδρας, ο Π.Χ. που καταζητείται και ο οποίος συμμετείχε στο παρελθόν στα κυκλώματα της νύχτας της Πάτρας.

Η υπόθεση ήταν σε πλήρη έρευνα από τις Αστυνομικές Αρχές και την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων εδώ και τέσσερις μήνες.

Επίσης , οι Αρχές είχαν διακριτικά υπό παρακολούθηση τον αστυνομικό, ενώ στη διάθεσή τους βρίσκονται και τηλεφωνικές συνομιλίες μέσω των οποίων φέρεται να προκύπτει εμπλοκή του και με τα υπόλοιπα πρόσωπα.

Ακόμη στα CD που υπάρχουν στη δικογραφία από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, προκύπτουν στοιχεία “φωτιά” και για τον τρόπο με τον οποίο έμπαιναν τα ναρκωτικά στη φυλακή, με σημεία τα οποία υποδεικνύονταν, προκειμένου ο σωφρονιστικός υπάλληλος να να προωθεί μέσα στη φυλακή.

Κομβικό ρόλο στην διακίνηση των ναρκωτικών φέρεται οτι έπαιζε και ο Ι.Τ. ο οποίος και εργαζόταν ως οδηγός σε επιχείρηση και είναι κουμπάρος με αλλοδαπό κρατούμενο της ίδιας φυλακής.

Αυτός φέρεται να είχε κάνει τις πρώτες επαφές με τον σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος και προωθούσε τα ναρκωτικά στη φυλακή.

Πηγή: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ