ΦΩΤΟ-Συλλήψεις οπαδών με πολεμοφόδια

ΦΩΤΟ-Συλλήψεις οπαδών με πολεμοφόδια

Στην σύλληψη δεκαέξι ατόμων προχώρησαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, την Κυριακή,  καθώς μετά από έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκαν οι συλληφθέντες, στην κατοχή τους βρέθηκαν βόμβες μολότοφ και διάφορα πολεμοφόδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι δράστες, δεκατέσσερις ημεδαποί-ηλικίας 18 έως 37 ετών- και δύο Αλβανοί 22 και 23 ετών, θα μετέβαιναν στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα του Πανιωνίου σε αγώνες μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ ανδρών και να προκαλέσουν επεισόδια. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μετά από πληροφορία που είχαν για την κίνηση των εν λόγω οπαδών μετέβησαν στην περιοχή και εντόπισαν τους δράστες στον προαύλιο χώρο του δημοτικού κολυμβητηρίου Νέας Σμύρνης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους , καθώς και εντός ΙΧ αυτοκίνητου που ανήκει στον έναν από τους συλληφθέντες, και κατασχέθηκαν:

Ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός (μολότοφ).

Είκοσι εννέα φωτοβολίδες.

Δεκαπέντε ξύλινα κοντάρια και τρεις σιδηροσωλήνες διαφόρων μεγεθών.

Τριάντα σημαιάκια.

Ένα σπρέι πιπεριού.

Δέκα κράνη μοτοσικλετιστών.

Πέντε ζευγάρια γάντια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας στους αθλητικούς χώρους με τις κατηγορίες των παραβάσεων σχετικών με εκρηκτικές ύλες, και της παράβασης των νόμων «περί όπλων», «περί εξωσχολικού αθλητισμού» και «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

 

Δείτε τη φωτογραφία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ