Του έταξε δουλειά στη Γερμανία και του έκλεψε 210 €

Μία απάτη σε βάρος 42χρονου αποκαλύφθηκε, ύστερα από έρευνες του αστυνομικού τμήματος Θάσου της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Του έταξε δουλειά στη Γερμανία και του έκλεψε 210 €

Μία απάτη σε βάρος 42χρονου αποκαλύφθηκε, ύστερα από έρευνες του αστυνομικού τμήματος Θάσου της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας.

Ο 42χρονος, μετά από σχετική αγγελία σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για προσφορά εργασίας στη Γερμανία, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το δράστη, ο οποίος, προφασιζόμενος ιδιοκτήτη επιχείρησης, τον εξαπάτησε, πείθοντάς τον να καταθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ, για έκδοση εισιτηρίων μετάβασης στον τόπο εργασίας.

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 55χρονου, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Πηγή: Thrakitoday.com

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google