Μοίρασαν δωρεάν ρούχα

Μοίρασαν δωρεάν ρούχα

 

Ρούχα σε περισσότερες των 2.000 οικογενειών της Ξάνθης διένειμε προσφάτως ο σύλλογος τριτέκνων της πόλης, ενισχύοντας με ρουχισμό οικογένειες της περιοχής που χρήζουν στήριξης.

Πρόκειται για ρούχα τα οποία συγκέντρωσε ο σύλλογος, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ «Θεόφιλο» από την Αθήνα, που ενισχύει αντίστοιχες δομές ανά την Ελλάδα και τα οποία, στη συνέχεια, παραχωρήθηκαν δωρεάν σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον και τα είχαν ανάγκη. Όπως εξηγεί, ωστόσο, η πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Ξάνθης, Π. Μαυρίδου, ο αριθμός των οικογενειών άγγιξε τις 2.200, ενώ υπήρξε και περίσσευμα ρουχισμού, το οποίο διανεμήθηκε σε κατοίκους της ορεινής περιοχής.

«Είχαμε ρούχα, αναψυκτικά, χαρτικά και τρόφιμα, τα οποία τα μοιράσαμε σε οικογένειες της πόλης», τονίζει χαρακτηριστικά η ίδια, εξηγώντας πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και λίγο πριν τα Χριστούγεννα. «Έχουμε ζυμαρικά, κασέρι και φέτα, τα οποία θα τα δώσουμε σε συνολικά 716 δικαιούχους, ενώ υπάρχουν και άλλοι 324 που, αν και υπέβαλαν αίτηση στο σχετικό πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, απορρίφθηκαν.

Πρόσφατα, αντιπροσωπεία του συλλόγου τριτέκνων συναντήθηκε με τους βουλευτές της Ξάνθης, Δημήτρη Σαλτούρο και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, αλλά και το βουλευτή των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ, που βρέθηκε στην περιοχή, εκθέτοντάς τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους και ζητώντας την επίλυσή τους.

«Ειδικά, αυτές τις ημέρες ό,τι έχει ο καθένας είτε είναι ρούχα είτε παιχνίδια ή τρόφιμα και του περισσεύουν, μπορεί να τα φέρει σε εμάς, ώστε να τα δώσουμε σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη», προσθέτει η κα Μαυρίδου.

Πηγή: Thrakitoday.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ