Διοικητικοί υπάλληλοι: Δεν εμποδίζουμε την είσοδο στο Πανεπιστήμιο

Διοικητικοί υπάλληλοι: Δεν εμποδίζουμε την είσοδο στο Πανεπιστήμιο

 

«Κανένας συνάδελφος διοικητικός δεν παρεμποδίζει την είσοδο σε οποιοδήποτε χώρο του Πανεπιστημίου μας, συνεπώς μέλη ΔΕΠ και φοιτητές μπορούν ελεύθερα να προσέρχονται για τα ακαδημαϊκά τους καθήκοντα όσοι το επιθυμούν», διευκρινίζουν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο την «άμεση άρση των επικείμενων διώξεων του πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη».

«Το Πανεπιστήμιο συνεχίζει τις προσπάθειες για να επαναλειτουργήσει», σημειώνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι καθώς, όπως αναφέρουν «η τάση επιστροφής στη εργασία των συναδέλφων παρά το ότι ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες στις νομικές ρυθμίσεις του Υπουργείου, συνεχίζει να υφίσταται και για το λόγο αυτό η διακοπή του διαλόγου αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για όλη τη Ακαδημαϊκή χρονιά».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θεωρεί ότι γίνονται οι σωστές προσπάθειες για τη επαναλειτουργία του Ιδρύματος και ζήτα από τον Υπουργό Παιδείας κ. Κ. Αρβανιτόπουλο την άμεση άρση των επικείμενων διώξεων του εκλεγμένου Πρύτανη καθ. κ. Θ. Πελεγρίνη έτσι ώστε να βοηθηθεί επί της ουσίας αυτή η επίπονη προσπάθεια» υπογραμμίζουν και καταλήγουν:

«Σημειώνουμε δε ότι η μόνη εγγύηση επαναλειτουργίας του Ιδρύματος παρέχεται από τον ίδιο το θεσμό του Πρύτανη».   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ