ΒΙΝΤΕΟ-“Ξηλώνουν” πινακίδες

ΒΙΝΤΕΟ-“Ξηλώνουν” πινακίδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα, ύστερα από έναν μήνα λειτουργίας της λεωφορειογραμμής, επιχείρηση της τροχαίας Θεσσαλονίκης για τη βεβαίωση παραβάσεων αυτοκινήτων που σταθμεύουν παράνομα επί της Λ. Στρατού, αφαιρώντας, μάλιστα και τις πινακίδες από τα οχήματα.

Στο σημείο βρίσκεται και γερανός, για να σηκώσει και να απομακρύνει όσα από αυτά εμποδίζουν τη διέλευση των αστικών του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ).

Το Thesstoday έχει παρακολουθήσει το θέμα από το διάστημα που ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής της λεωφορειογραμμής στη Λ.Στρατού κι, έπειτα, αφότου παραδόθηκε και έχει θίξει επανηλειμμένα το πρόβλημα, το οποίο δημιουργείται στη διέλευση των λεωφορείων από τα αυτοκίνητα, τα οποία παρκάρουν οι ιδιοκτήτες τους εντός της γραμμής, με αποτέλεσμα τα μεγάλα οχήματα του ΟΑΣΘ να αναγκάζονται να κάνουν ελιγμούς, για να τα αποφύγουν, ώστε να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό που επιβιβάζεται ή αποβιβάζεται στις στάσεις.

Ακόμη χειρότερα οι οδηγοί του ΟΑΣΘ αναγκάζονται να κινούνται στο ίδιο ρεύμα με τα υπόλοιπα οχήματα, με αποτέλεσμα να προκαλείται μποτιλιάρισμα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thesstoday.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ