7.400 προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ

7.400 προσλήψεις μέσω ΟΑΕΔ

Προκήρυξη για 7.400 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για εγγεγραμμένους ανέργους του ΟΑΕΔ αναμένεται να δημοσιεύσει μέσα στις ερχόμενες ημέρες ο οργανισμός. 

Με αποδοχές που κυμαίνονται από 427 ευρώ (κάτω των 25 ετών) έως 490 ευρώ (καθαρά), οι δικαιούχοι πρόκειται να επιλεγούν μέσα από τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων στο site του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Η απαραίτητη ηλεκτρονική πύλη αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία μόλις δημοσιευτεί η σχετική πρόσκληση για τις θέσεις εργασίας και θα διατηρηθεί ανοιχτή για 5-6 ημέρες.

Με την προκήρυξη αυτή ολοκληρώνεται η δράση για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα και καλύπτονται συνολικά 45.348 θέσεις εργασίας σε δήμους, περιφέρειες, στον χώρο της υγείας, της εκπαίδευσης και των ασφαλιστικών ταμείων. Οι θέσεις αυτές καλύπτονται από εγγεγραμμένους ανέργους του ΟΑΕΔ που βρίσκονται σε οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, είναι μακροχρόνια άνεργοι και έχουν ανήλικα τέκνα.

(Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση)

Πηγή: Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ