Προβλήματα θέρμανσης στο Αριστοτέλειο

Προβλήματα θέρμανσης στο Αριστοτέλειο

 

Για τα προβλήματα θέρμανσης διαμαρτύρεται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στην ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο αντιπρύτανης Γ. Παντής, αναφέρεται:

“Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Όπως γνωρίζετε, η εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας έχει καθοριστικές επιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και την αδυναμία λειτουργίας της θέρμανσης στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Το γεγονός της επισημοποίησης της διαθεσιμότητας επέτεινε το πρόβλημα αυτό, εφόσον είχε ως αποτέλεσμα την άμεση και υποχρεωτική απομάκρυνση από την υπηρεσία, των υπαλλήλων που είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση και λειτουργία της θέρμανσης.

Ενόψει της οξυμένης κατάστασης, ζητήσαμε από τους εργαζόμενους να υπερβούν την προσωπική τους πικρία κι απογοήτευση και να βοηθήσουν, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ακαδημαϊκή λειτουργία του ιδρύματος.

Ευχαριστούμε εκ μέρους της πανεπιστημιακής κοινότητας τους εργαζόμενους, οι οποίοι, με αίσθημα ευθύνης, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, έτσι ώστε αύριο και μέχρι τη λήξη της συνεδρίασης της Συγκλήτου, να λυθεί το πρόβλημα της θέρμανσης στην κεντρική πανεπιστημιούπολη.

Αύριο, στη συνεδρίαση της Συγκλήτου θα ληφθούν αποφάσεις για την αντιμετώπιση του ζητήματος της θέρμανσης όλων των κτηρίων του ΑΠΘ και των συνεπειών της διαθεσιμότητας.

Ο αναπληρωτής πρύτανη – αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Ιωάννης Δ. Παντής.

Καθηγητής τμήματος Βιολογίας”.

Πηγή: thestival.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ