Κέντρα διασκέδασης χωρίς αποδείξεις

Κέντρα διασκέδασης χωρίς αποδείξεις

Συντονισμένοι έλεγχοι που σχετίζονται με τη φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κέντρα διασκέδασης, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, διενήργησαν κλιμάκια αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, στην Αθήνα και τον Κορυδαλλό.

Στο πλαίσιο των ελέγχων προέκυψαν παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Συγκεκριμένα:

– Σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας 13.578 ευρώ. Συγκεκριμένα, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις συνολικής αξίας 8.675 ευρώ από τη διάθεση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, 2.863 ευρώ από τη διάθεση ατομικών ποτών και 2.040 ευρώ από την πώληση δίσκων λουλουδιών.

Επιπλέον, διενεργήθηκε έλεγχος στις δηλώσεις Φόρου Προστιθέμενης Αξίας για τα τρία τρίμηνα του 2013. Σε αυτή την περίπτωση συνελήφθησαν ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης, καθώς και ένας 44χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος των ταμείων του κέντρου.

– Σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση δύο υπαλλήλων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανομένου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π).

– Σε καφετέρια-μπαρ-εστιατόριο στον Κορυδαλλό, διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση δύο εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού (Ε.Β.Κ.Ν.Π.), καθώς και η στέρηση πιστοποιητικού υγείας τριών εργαζομένων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ