Σοκάρει η ομολογία του 33χρονου στην Πάτρα

Σοκάρει η ομολογία του 33χρονου στην Πάτρα

Συγκλονιστική είναι η ομολογία του 33χρονου δράστη της δολοφονίας στην Πάτρα. Ο δράστης παρουσιάστηκε σήμερα, γύρω στις 10.30, στην Αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας, γεμάτος αίματα και κρατώντας το μαχαίρι της δολοφονίας και ομολόγησε ότι σκότωσε την 43χρονη.

Ο νεαρός, αλβανικής υπηκοότητας, ισχυρίσθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ότι κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά την σκότωσε με μία μαχαιριά στην πλάτη, μία στο στέρνο και άλλη μία στην καρωτίδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο 33χρονος ομολόγησε πως μπήκε στο σπίτι του θύματος σήμερα το πρωί (που βρίσκεται κοντά στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό στο Ρίο) αφού είδε τον άνδρα με τον οποίο η 43χρονη διατηρούσε σχέση και συγκατοικούσε επί πολλά χρόνια να εξέρχεται από την οικία. Τότε, ο δράστης ζήτησε από τη γυναίκα να χωρίσει για να είναι μαζί του. Εκείνη αρνήθηκε και καυγάδισαν, με αποτέλεσμα να της επιτεθεί. Σύμφωνα με την απολογία του, η 43χρονη του υποσχόταν συχνά πως θα χώριζε για να συνεχίσει ελεύθερη τη σχέση της μαζί του κάτι που ωστόσο δε συνέβη και εξόργισε τον δράστη.

Δείτε τις φωτογραφίες

(Πηγή Photo- thebest.gr)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ