Σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση στον Γράμμο

Σε εξέλιξη η αστυνομική επιχείρηση στον Γράμμο

Συνεχίζεται η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, στα σύνορα της Ηπείρου με τη Δυτική Μακεδονία, για τον εντοπισμό των δύο Αλβανών δραπετών.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις , μαζί με άνδρες των ΕΚΑΜ, «χτενίζουν» τη δύσβατη περιοχή  του Γράμμου. Με τέσσερις θερμικές κάμερες η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους Αλβανούς δραπέτες.

Στο 108ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, στη διασταύρωση Αετομηλίτσας και στη διασταύρωση για Χρυσή Καστοριάς, έχουν στηθεί αστυνομικά μπλόκα..

Παράλληλα, έρευνες γίνονται στις όχθες του Σαραντάπορου, αλλά και στις πλαγιές του όρους Βίτσι, μιας και εξετάζεται σοβαρά το σενάριο, οι δραπέτες να έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο στην περιοχή.

Το ενδιαφέρον τω αστυνομικών όμως, επικεντρώνεται στους δασικούς δρόμους του Γράμμου, που ενώνουν τα χωριά Αετομηλίτσα, Χρυσή, Πευκόφυτο και Γράμμουστα και μπορούν να οδηγήσουν τους Αλβανούς δραπέτες  στην κορυφογραμμή του βουνού και από εκεί στη γειτονική Αλβανία.

Οι θερμικές κάμερες ήδη σαρώνουν την περιοχή και όλοι περιμένουν την ώρα που οι δραπέτες θα βγουν από το κρησφύγετο τους, για να κινηθούν στα δασωμένα μονοπάτια της περιοχής.

Οι οδηγίες που έχουν δοθεί σε όλους τους αστυνομικούς που επιχειρούν στην περιοχή είναι απολύτως σαφείς: Απέναντί τους, μέσα στο πυκνό σκοτάδι, θα έχουν οπλισμένους και αποφασισμένους για όλα κακοποιούς.

ΠΗΓΗ: epirusgate

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ