Δολοφόνος, ετών 18

Δολοφόνος, ετών 18

Την εξιχνίαση ληστείας, που σημειώθηκε προ ημερών στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, σε βάρος 79χρονου και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ένας 18χρονος, όπως αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. (κι όχι 58χρονος, όπως αναφερόταν σε προηγούμενη), ο οποίος, μάλιστα, είχε ληστέψει τον άτυχο ηλικιωμένο και πριν από δύο μήνες.

Η τελευταία ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν ο 18χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό του, εισέβαλαν στην μονοκατοικία, όπου διέμενε ο 79χρονος κι αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια, ερεύνησαν το σπίτι, χωρίς να ανακοινωθεί εάν αφαίρεσαν κάτι, προτού εξαφανιστούν.

Ο ηλικιωμένος άντρας εντοπίστηκε την επόμενη μέρα το πρωί, χωρίς αισθήσεις, από συγγενικό του πρόσωπο. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου, ύστερα από δύο μέρες νοσηλείας, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία. Όπως έγινε γνωστό, για την προ διμήνου ληστεία συνελήφθη κι ο 30χρονος συνεργός του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ