ΦΩΤΟ-320 κιλά χασίς στο λιμάνι της Πάτρας

ΦΩΤΟ-320 κιλά χασίς στο λιμάνι της Πάτρας

 

Μεγάλη ποσότητα χασίς, που ξεπερνά τα 320 κιλά, εντόπισαν άνδρες του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας, έπειτα από έλεγχο σε φορτηγό, στο λιμάνι της πόλης, πριν το όχημα εισέλθει σε πλοίο, με προορισμό την Ιταλία.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι λιμενικοί εντόπισαν την ποσότητα του χασίς μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην οροφή του φορτηγού.

Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον 48χρονο οδηγό του φορτηγού, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων, που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο εσωτερικό μέρος της οροφής, στο κενό που δημιουργούνταν μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών τοιχωμάτων αυτής, συνολικά 265 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 319.525,5γρ.

Από την οικεία λιμενική αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν η προαναφερθείσα ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το ανωτέρω Φ/Γ όχημα, η πλαστή άδεια κυκλοφορίας του επικαθήμενου και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του οδηγού.

Ο  αρχηγός του λιμενικού σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχος Λ.Σ. Δημήτριος Μπαντιάς, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας για τη σπουδαία αυτή επιτυχία. Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή δηλώνει για μία ακόμη φορά «παρών» στη δίωξη των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και, ειδικότερα, του εμπορίου των ναρκωτικών ουσιών».

Πηγή: patrastimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ