ΒΙΝΤΕΟ-Έρχονται τα πρώτα χιόνια

ΒΙΝΤΕΟ-Έρχονται τα πρώτα χιόνια

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές κα καταιγίδες περιμένουμε σήμερα. Πρόσκαιρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Σταδιακή επιδείνωση των φαινομένων αναμένεται από τη Δευτέρα έως και την Τρίτη με κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδα κατά τόπους ισχυρές.Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως και 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδα οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Υφεση θα παρουσιάσουν τα φαινόμενα από τη νύχτα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονα στην Κεντρική και ανατολική Μακεδονία αλλά και τη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Υφεση θα παρουσιάσουν τα φαινόμενα από τη νύχτα στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο, αναμένονται βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπειρου, της δυτικής Στερεάς με πρόσκαιρη ύφεση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, με εξασθένηση από τη νύχτα. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως και 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα εκδηλωθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις δυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως και 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα από το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν θυελλώδεις εντάσεως έως και 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως και 20 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: Real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ