ΦΩΤΟ-Τα special μανιτάρια του Δοσούλα

ΦΩΤΟ-Τα special μανιτάρια του Δοσούλα

 «Μια ενδιαφέρουσα ζωή» είναι ο τίτλος που ο ίδιος δίνει σε όσα έχει ήδη ζήσει. Έχει πολλούς λογούς για να χαίρεται κα ταυτόχρονα να αισθάνεται υπερήφανος. Είναι φοιτητής στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, κατασκευαστής χειροποίητων δερμάτινων τσαντών, ενώ εδώ και λίγες ημέρες ο Βασίλης Δοσούλας είναι μέλος μιας πρωτότυπης επιχειρηματικής δραστηριότητας που έχει να κάνει με γεύσεις από μανιτάρια.

Είναι το ίδιο αγόρι που όλοι γνωρίσαμε πριν από 19 χρόνια, όταν -10 ετών παιδί τότε- ήρθε αντιμέτωπο με τον εφιάλτη. Εκείνο το πρωινό του Αυγούστου βρισκόταν μαζί με τον πατέρα και τον θειο του στη βάρκα τους και ψάρευαν, όταν είδα ένα ιπτάμενο δελφίνι να έρχεται προς το μέρος τους. Πήδησαν στη θάλασσα αλλά ο Βασίλης χτυπήθηκε από το σκάφος και έχασε τα δύο του πόδια.

Από τότε βγήκε νικητής σε όλες τις μάχες που έδωσε. Και τώρα ο 29χρονος Βασίλης μπαίνει στον στίβο των επιχειρήσεων με μια πρωτότυπη ιδέα έστω και σε καιρό κρίσης. Μπορεί έως πρόσφατα η σχέση του με τα μανιτάρια να ήταν μόνο η γευστική απόλαυση, εξελίχτηκε όμως σε μεγάλη αγάπη που τον οδήγησε να μάθει τα πάντα γύρω από την «τροφή των θεών», χάρη στη γνωριμία του με τους κατάλληλους ανθρώπους.

«Μαζί με τον Στρατό Γιδόπουλο και τον Χάρη Φετφατζή αναζητούσαμε από το καλοκαίρι μια ιδέα που θα μας άρεσε, ώστε τη φιλιά μας να τη σφραγίσουμε και μέσα από μια συνεργασία» εξηγεί ο Βασίλης Δοσούλας, ο οποίος καθημερινά βρίσκεται στο εστιατόριο της Γλυφάδας, αφού θεώρει πως έχει πολλά να μάθει ακόμα για τα μανιτάρια και τον τρόπο σερβιρίσματος τους.

Πηγή: Espresso

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ