Καταγγελίες – σοκ για ίδρυμα

Καταγγελίες – σοκ για ίδρυμα

Καταγγελίες – σοκ για το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα της Πάτρας, που αφορούν από κλοπές χρημάτων των παιδιών μέχρι σεξουαλική τους κακοποίηση, φέρεται να έχει στα χέρια της η εισαγγελέας, Διονυσία Παπαδοπούλου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο καταγγέλλων, όπως λένε οι πληροφορίες, αναφέρεται σε σεξουαλική κακοποίηση νεαρού τροφίμου από άλλον τρόφιμο μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και από άγνωστο δράστη στη διάρκεια της κατασκήνωσης το καλοκαίρι που πέρασε.

Επιπλέον, η μυστηριώδης καταγγελία αναφέρει, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, ότι τα παιδιά γίνονται αποδέκτες σωματικής και ψυχολογικής βίας, ενώ κάποια από αυτά κλείνονται για τιμωρία στην απομόνωση.

Ερωτήματα προκαλεί, επίσης, το σημείο της καταγγελίας, σύμφωνα με το οποίο στην πλειονότητα των παιδιών δίνεται καθημερινά ένα χάπι – φάρμακο με τη δικαιολογία ότι είναι διαταραγμένα, προκειμένου να βρίσκονται σε καταστολή, για να μην δημιουργούν προβλήματα, αλλά και η κατηγορία ότι αδέλφια που είναι τρόφιμοι του Σκαγιοπουλείου και που είχαν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα τους, στις γιορτές των Χριστουγέννων, επιστρέφονται στο σπίτι τους, με όποιους κινδύνους μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ