«Ροζ» διαδικτυακό κύκλωμα

«Ροζ» διαδικτυακό κύκλωμα 

Βήμα βήμα «ξηλώνει» η Ασφάλεια Αττικής το πολυδαίδαλο κύκλωμα διαδικτυακής μαστροπείας, το οποίο φέρεται να ελέγχουν δύο παρουσιαστές trash εκπομπών που μπλέκουν στα δίχτυα τους νεαρές κοπέλες, Ελληνίδες και αλλοδαπές, τις οποίες πείθουν πως θα κάνουν καριέρα στις πασαρέλες.

Το Τμήμα Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος κατάφερε να εγκλωβίσει ένα «λαγουδάκι» του κυκλώματος, το οποίο διαφημιζόταν μέσα από ιστοσελίδα με ερωτικές αγγελίες για «ροζ» ραντεβού στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Για να μπει κάποιος στις λεγόμενες «πονηρές σελίδες» του συγκεκριμένου site χρειάζεται βέβαια να γνωρίζει κάποιους κωδικούς, τους οποίους «έσπασαν» οι αστυνομικοί και έτσι κατάφεραν να περιηγηθούν στις σέξι φωτο-αγγελίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισαν μια 25χρονη καλλονή από τη Λιθουανία, που διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, και η οποία προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες αντί του ποσού των 130 ευρώ την ώρα.

Στη συνέχεια, άντρας της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος επικοινώνησε μαζί της μέσω του τηλεφωνικού αριθμού που αναφερόταν στην αγγελία και έκλεισαν το ερωτικό ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Βέβαια, όταν ο αστυνομικός και η καλλονή βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που περίμενε η νεαρή ιερόδουλη, η οποία μάλιστα βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας, καθώς συνελήφθη αμέσως.

Πηγή:Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ