Πατατοπαραγωγός θύμα απάτης

Πατατοπαραγωγός θύμα απάτης 

Θύμα απάτης έπεσε 66χρονος πατατοπαραγωγός από τις Σέρρες, όταν τον περασμένο Φεβρουάριο εμπιστευόμενος 42χρονο, υποτιθέμενο πελάτη από την Αθήνα, του παρέδωσε εμπόρευμα 26 τόνων πατάτας έναντι 14.400 ευρώ χωρίς να λάβει ουδέποτε το χρηματικό αντίτιμο.

Το γεγονός συνέβη όταν ο δράστης ισχυριζόμενος ότι ενεργεί για λογαριασμό μίας 45χρονης, φίλης του 66χρονου πατατοπαραγωγού, του παράγγειλε το εμπόρευμα και υποσχέθηκε ότι με την παραλαβή θα κατέβαλε σε μετρητά το αντίτιμο της ποσότητας και τα έξοδα μεταφοράς.

Ο παραγωγός μετέφερε τις πατάτες σε υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Αθήνας, οι οποίες μεταφορτώθηκαν σε τρία φορτηγά, χωρίς ωστόσο να πάρει τα χρήματα.

Ο 66χρονος κατήγγειλε το γεγονός στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, όπου μετά από 10 μήνες εντατικών ερευνών κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση απάτης που στήθηκε κατά του πατατοπαραγωγού και και βρέθηκε στα ίχνη των δραστών .

Σε βάρος των δύο ημεδαπών ηλικίας 42 και 45 ετών, άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα, που ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της απάτης, σχηματίστηκε δικογραφία που θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ