Στο Περιστέρι ο Σγουρός

Στο Περιστέρι ο Σγουρός

Δύο σημαντικά έργα που πραγματοποιούνται στο δήμο Περιστερίου και αφορούν στις υποδομές της ευρύτερης περιοχής επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός. Ο κ. Σγουρός συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κώστα Παπαντωνίου και τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη επιθεώρησαν τα έργα τα οποία αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη Μαρτίου του 2014, πολύ νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Στο σχέδιο περιλαμβάνονται η κατασκευή ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου καθώς και η κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού 60 θέσεων. Και τα δύο έργα συγχρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Ο Περιφερειάρχης Αττική, Γιάννης Σγουρός δήλωσε: “Μία εικόνα χίλιες λέξεις. Δώσαμε την υπόσχεση να βελτιώσουμε τις υποδομές της Αττικής και τηρούμε την υπόσχεσή μας. Τα δυο αυτά σημαντικά έργα θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των 300.000 πολιτών του Δήμου Περιστερίου, από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αττικής.”. Παράλληλα ο κ. Σγουρός τόνισε ότι το έργο του κολυμβητηρίου, το οποίο είχε σταματήσει, ολοκληρώνεται κατόπιν απόφασης της Περιφέρειας να το αναλάβει τη χρηματοδότηση.

Δηλώσεις έκανε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος υπογράμμισε τη δράση της Περιφέρειας που αποδεικνύει στην πράξη ότι “στέκεται αρωγός, χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και διαιρέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση”.

Στην επίσκεψη των έργων συμμετείχε και η Περιφερειακή Σύμβουλος, κα Ιωάννα Πανταλάκη – Ανδριανοπούλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ