Σεσημασμένος ο δολοφόνος

Σεσημασμένος ο δολοφόνος

Εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου που διαπράχθηκε τον Οκτώβριου του 2007 στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στις 10 Οκτωβρίου του 2007, στο φράγμα του Αγίου Αντωνίου είχε βρεθεί το πτώμα 64χρονου μέσα στα νερά και τυλιγμένο σε πλαστικό πλέγμα. Όπως έγινε γνωστό, ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 47χρονος, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα. Το θύμα είχε βρεθεί νεκρό με εγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο δράστης συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση μαζί με άλλους πέντε και διακινούσαν μη νόμιμους μετανάστες. Από τον Μάιο του 2007 έως τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους διακινήθηκαν με ταχύπλοα φουσκωτά σκάφη 1125 μετανάστες και τα μέλη της ομάδας αποκόμιζαν μεγάλα ποσά από την παράνομη δράση τους.

Επίσης, ο 47χρονος είχε συλληφθεί στις 13 Ιανουαρίου του 2011, διότι σε βάρος του εκκρεμμούσε καταδικαστική απόφαση για κάθειρξη 17 ετών για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Όπως προέκυψε από τις έρευνες και το θύμα ήταν μέλος της ίδιας ομάδας. Μετά από διαφωνία και λογομαχία ο 47χρονος σκότωσε τον 64χρονο.

Πηγή: thesstoday.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ