Τελευταίο αντίο με συγκίνηση στην Άννα Μπόμπολα

Τελευταίο αντίο με συγκίνηση στην Άννα Μπόμπολα

 

Σε κλίμα συγκίνησης τα μέλη της οικογένειας, δεκάδες στενοί φίλοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες και απλός κόσμος είπαν χθες το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην Άννα Μπόμπολα, η οποία έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε  στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, προκειμένου να αποχαιρετίσουν μια σημαντική Ελληνίδα, αλλά και να δώσουν κουράγιο στην οικογένειά της. Στον σύζυγό της, στα τρία της παιδιά, Μαρία, Φώτη και Λεωνίδα, και στα έξι εγγόνια της που ήταν στο πλάι της μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο σύζυγός της, εκδότης του «Έθνους», Γιώργος Μπόμπολας, την αποχαιρέτισε από καρδιάς και ευχαρίστησε τη δική του Άννα για τα 58 χρόνια που πέρασαν μαζί και για την αφοσίωσή της στην οικογένεια. «Ήσουν η ιδανική σύζυγος. Δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερη», είπε ο κ.Μπόμπολας, για να προσθέσει ότι ήταν για την οικογένειά της η ψυχή και το οξυγόνο της.

Ο γιος της Λεωνίδας αποχαιρέτισε τη μητέρα του λέγοντος με συγκίνηση ότι είχε μια σπάνια ομορφιά, μια λάμψη μοναδική και ανέφερε ότι τα παιδιά και τα εγγόνια της «είναι το έργο σου, η συνέχειά σου, το πάθος σου». Τα συλληπητήριά του και τις ευχές του για κουράγιο στην οικογένεια έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

 

Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση:

 

 

 

 

Πηγή: Το Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ