Έλεγχος της Δίωξης Ναρκωτικών στους Γιατρούς του Κόσμου

Έλεγχος της Δίωξης Ναρκωτικών στους Γιατρούς του Κόσμου

Η Δίωξη Ναρκωτικών, μετά από επώνυμη καταγγελία για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, διεξήγαγε έλεγχο σήμερα στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης, ο έλεγχος που διεξήχθη δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Στην ίδια ανακοίνωση, οι Γιατροί του Κόσμου σημειώνουν ότι ακολουθούν  αυστηρά τα πρωτόκολλα που επιβάλλονται από την ελληνική πολιτεία, φυλάσουν και διαχειρίζονται τα ειδικά φάρμακα που είναι απαραίτητα για ψυχιατρικούς ασθενείς.

Επίσης αναφέρουν ότι επιφυλάσσονται να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, “ώστε να αποκαλυφθούν οι όποιοι συκοφάντες με μόνο σκοπό και κριτήριο την διαφύλαξη του κύρους της Οργάνωσης και την υπεράσπιση των ασθενών τους”.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σήμερα στις 13.00 το μεσημέρι, κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών συνοδευόμενο από υπαλλήλους του Ε.Ο.Φ. παρουσία πταισματοδίκη, μετά από επώνυμη καταγγελία που όμως δεν μας γνωστοποιήθηκε η ταυτότητα του, πραγματοποίησαν έλεγχο για παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως βεβαίως ήταν αναμενόμενο ο έλεγχος δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, μιας και οι Γιατροί του Κόσμου ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα που επιβάλλονται από την ελληνική πολιτεία, φυλάσουν και διαχειρίζονται τα ειδικά φάρμακα που είναι απαραίτητα για ψυχιατρικούς ασθενείς, αποκλεισμένους από το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Επισημαίνεται ότι προ μηνός έγινε παρόμοιος έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα της περιφέρειας, κατά τον οποίο, επίσης διαπιστώθηκε ότι η λειτουργία του φαρμακείου ήταν καθόλα σωστή και νόμιμη.

Πραγματικά, προκαλούν εντύπωση οι έλεγχοι σαν αυτούς σε μια κρίσιμη στιγμή για την Υγεία στην χώρα μας, που στρέφονται σε ένα ιατρείο εδραιωμένο στην συνείδηση των Ελλήνων ως καταφύγιο φτωχών και ανασφάλιστων ανθρώπων.

Οι ΓτΚ επιφυλάσσονται να προβούν σε  όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να αποκαλυφθούν οι όποιοι συκοφάντες με μόνο σκοπό και κριτήριο την διαφύλαξη του κύρους της Οργάνωσης και την υπεράσπιση των ασθενών τους.

Δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να παρέχουν δωρεάν ιατρική φροντίδα, χωρίς καμία απολύτως διάκριση… όπου υπάρχουν άνθρωποι.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ