Συνέλαβαν καταζητούμενο

Συνέλαβαν καταζητούμενο

Συνελήφθη 36χρονος στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριές σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το 2007, ο 36χρονος, μαζί με άλλους συνεργούς του, συνεπλάκησαν μέσα σε καφετέρια του Νέου Ηρακλείου με ομάδα ατόμων που διασκέδαζε εκεί και τους προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες.

Το Μάρτιο του 2013, μετά από φιλονικία που είχε ο συλληφθείς με δύο άτομα σε ψητοπωλείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τους περίμενε έξω από το κατάστημα και, όταν αυτοί επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, τους ακολούθησε με τη μοτοσυκλέτα του. Στην οδό Αγίας Γλυκερίας, στο Γαλάτσι, τους πυροβόλησε από πίσω, χωρίς, όμως, να τους πετύχει.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας με τη φωτογραφία του και στοιχεία άλλου ατόμου, το οποίο επιδείκνυε κατά τους αστυνομικούς ελέγχους, προκειμένου να αποφεύγει τη σύλληψη, καθώς γνώριζε την ύπαρξη των ενταλμάτων.

Παράλληλα, τον Ιούλιο του 2011, είχε σχηματιστεί από το τμήμα δίωξης εκβιαστών δικογραφία σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος κατηγορείτο ως βασικό μέλος εγκληματικής ομάδας που εκβίαζε καταστηματάρχες σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ