Τον έκλεψε «γυναίκα αράχνη»

Τον έκλεψε «γυναίκα αράχνη»

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, σήμερα το μεσημέρι, σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης με πρωταγωνίστρια μία καλοντυμένη, κοκκινομάλλα γυναίκα και ενός ηλικιωμένου κυρίου.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, μια καλοντυμένη και ευπαρουσίαστη γυναίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, της γραμμής 83 και αμέσως έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Πλησίασε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος στηριζόταν σε πατερίτσες, του άρπαξε τα χρήματα και έγγραφα από την τσέπη του και πολύ γρήγορα άρχισε η ίδια να φωνάζει: «Με χτυπάει, με χτυπάει!».

Η γυναίκα συνέχισε να μιλά έντονα και άρχισε να βρίζει ακόμη και τον οδηγό, ο οποίος φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε και άνοιξε την πόρτα, τότε η νεαρή γυναίκα τράπηκε σε φυγή.

Αρχικά οι επιβάτες σχημάτισαν την εντύπωση πως υπήρξε επεισόδιο μεταξύ του ηλικιωμένου και της νεαρής, αλλά όταν κατάλαβαν τι συνέβη ήταν αργά.

Στο σημείο έσπευσαν φύλακες της εταιρείας security με την οποία συνεργάζεται ο ΟΑΣΘ, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, με την περιγραφή των χαρακτηριστικών της νεαρής, άρχισαν να αναζητούν μια καλοντυμένη γυναίκα με κόκκινα μαλλιά.

Ευτυχώς, ο ηλικιωμένος συνήλθε γρήγορα από το σοκ και δεν έπαθε κάτι χειρότερο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ