Αντιφασιστική διαδήλωση

Αντιφασιστική διαδήλωση

Αντιφασιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, ο αντιφασιστικός συντονισμός επιτροπών, συλλογικοτήτων, πρωτοβουλιών Αθήνας – Πειραιά.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, με συγκέντρωση στην Πλατεία Βικτωρίας, θα ακολουθήσει πορεία προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, με τη συμμετοχή αντιρατσιστικών και μεταναστευτικών οργανώσεων, αντιφασιστικών κινήσεων και συνελεύσεων κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, εκπαιδευτικών από τοπικές ΕΛΜΕ, διοικητικών υπαλλήλων από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς και της δημοτικής παράταξης στο δήμο Αθηναίων, Ανοιχτή Πόλη.

Στη συνέχεια, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικά δρώμενα με μουσικούς και καλλιτέχνες του θεάτρου του δρόμου.

«Η δράση αυτή γίνεται σε μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έχει αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Στόχος είναι η επικοινωνία των κατοίκων, αλλά και των συλλογικοτήτων στον Άγιο Παντελεήμονα, που πρέπει να είναι χώρος δημιουργίας και αλληλεγγύης και όχι ρατσιστικού και φασιστικού μίσους», δήλωσε στο ΑΠΕ –ΜΠΕ ο Θανάσης Κούρκουλας, υπεύθυνος της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ