Νεκρός 37χρονος σε τροχαίο

Νεκρός 37χρονος σε τροχαίο

Ένας 37χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε μπροστά στα Νεκροταφεία της Ξάνθης το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με το xanthipress.gr, στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, ο άτυχος νέος, στρατιωτικός σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, από την Ξάνθη με κατεύθυνση την Κομοτηνή.

Στο 1ο  χιλιόμετρο της Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής, στο ύψος της διασταύρωσης των νεκροταφείων με τον παράδρομο πίσω από το παλιό εργοστάσιο, συγκρούστηκε με ΙΧ που κινούνταν  από τον παράδρομο και με κατεύθυνση, αντίθετη, προς την πόλη της Ξάνθης.

Ο μοτοσικλετιστής φρέναρε και επιχείρησε να αποφύγει το ΙΧ που οδηγούσε ηλικιωμένος -σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες-  αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σφοδρότητα και να βρει ακαριαίο θάνατο.  Ο 37χρονος δεν φορούσε κράνος και , όπως ανέφεραν οι γνωστοί του, ήταν από τις σπάνιες φορές που δεν το έκανε.

Επί τόπου έφτασε ασθενοφόρο, αρκετά περιπολικά της Τροχαίας, ο Διοικητής της Τροχαίας Ν. Ρίζος καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και Οδικής Βοήθειας που απομάκρυναν τη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητο.

Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ