Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο

Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα, μεταξύ θαμώνων, έξω από το κλαμπ «Σιδεράδικο», στην οδό Υμηττού 128, στο Παγκράτι.

Δύο ομάδες συνεπλάκησαν στην είσοδο του κλάμπ και κατά την συμπλοκή ένας πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά στον θώρακα 23χρονο, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».

Ο τραυματίας είναι υπάλληλος του κλαμπ, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν προσπάθησε να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, ή δέχτηκε «αδέσποτη» σφαίρα.

Σύμφωνα με τα έως στιγμής στοιχεία, το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο κλάμπ και συνεχίστηκε στην είσοδο, όπου σημειώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού.

Από την αστυνομία εξετάζεται πολύ σοβαρά, ως κίνητρο της συμπλοκής, να υπήρξαν γηπεδικές διαφορές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ.

Στον τόπο του επεισοδίου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποίησαν 10 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμημα Εγκλημάτων κατά Ζωής, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ