Εγκαλείται για “κοπάνες” δημοτικός σύμβουλος της Χ.Α.

Εγκαλείται για “κοπάνες” δημοτικός σύμβουλος της Χ.Α.

 

Αδικαιολόγητες κρίθηκαν σήμερα από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων οι απουσίες του δημοτικού συμβούλου της Χρυσής Αυγής Γιάννη Βουλδή. Όπως είπε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο κ. Βουλδής έχει αποστείλει επιστολή στην οποία αναφέρει ότι απέχει των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβούλιου, διότι απειλείται η ασφάλειά του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πρότεινε να ληφθεί απόφαση για το αδικαιολόγητο των απουσιών του.

Σε παρέμβασή του ο Νίκος Σοφιανός από τη Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να αποφασισθεί η αφαίρεση των προνομίων, των οποίων χαίρει ο κ. Βουλδής ως δημοτικός σύμβουλος. Σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα, σημείωσε, ο χώρος που του έχει παραχωρηθεί από το δήμο εμπλέκεται στην παράνομη δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής.

Από την πλευρά του ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αρμυράς τόνισε στη συνέχεια με ένταση: «Να τον πετάξουμε έξω. Δεν είναι δυνατόν να παίρνει κονδύλια και χώρο του δήμου ένας άνθρωπος που εμπλέκεται σε δικογραφία για δράση εγκληματικής οργάνωσης».

Σημειώνεται ότι όταν κρίνονται αδικαιολόγητες οι απουσίες ενός δημοτικού συμβουλίου παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο με το ερώτημα της έκπτωσής του από το αξίωμα.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ