ΕΔΕ για τα ναρκωτικά στο ΑΤ Ομόνοιας

ΕΔΕ για τα ναρκωτικά στο ΑΤ Ομόνοιας

Να διενεργηθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, για τα ευρήματα στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας, κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε χτες από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο ΤΑ Ομόνοιας, βρέθηκαν, σε κοινόχρηστο γραφείο του Τμήματος, και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, «φιξάκι» ηρωίνης και 29 ναρκωτικά χάπια, τα οποία δεν είχαν καταχωρηθεί στα υπηρεσιακά βιβλία.

Από τους «αδιάφθορους» διενεργείται περαιτέρω προανάκριση προκειμένου να διακριβωθεί η προέλευση και ο κάτοχος ή οι κάτοχοι των κατασχεθέντων ουσιών. Θεωρείται πάντως πιθανό ότι προέρχονται πιθανότατα από κατασχέσεις που έγιναν από συλληφθέντες, αλλά κρατήθηκαν χωρίς να καταχωρηθούν, όπως προβλέπεται, για άγνωστο λόγο.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που διενεργεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, για περιστατικά ενδεχόμενης συμμετοχής αστυνομικών σε παράνομες ενέργειες.

Οι έλεγχοι γίνονται σε συγκεκριμένες αστυνομικές υπηρεσίες, ύστερα από καταγγελίες ή υπόνοιες ότι μπορεί να υπάρχουν κρούσματα διαφθοράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ