Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα

Εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης , δύο γυναίκες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις αντίστοιχα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη μία 37χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της συνέργειας σε απάτη και χρήσης πλαστών εγγράφων, πράξεις που έλαβαν χώρα το 2004 στη Ρουμανία.

Επιπλέον, σε βάρος της 37χρονης εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή του 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών της Θεσσαλονίκης και αντίστοιχο ένταλμα προσωρινής κράτησης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή της για ληστεία κατά συναυτουργία και απόφαση του τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης έξι ετών και τριών μηνών, για διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοφορία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συνελήφθη στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μία 35χρονη γυναίκα σε βάρος της οποίας εκκρεμούν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και χρηματικής ποινής 2.000 ευρώ για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ