Γιατρός «έγραφε» ναρκωτικά

Γιατρός «έγραφε» ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο άντρες, ηλικίας 44 και 56 ετών και μία 50χρονη, που διακινούσαν ναρκωτικά με …ιατρική συνταγή!

Ύστερα από πληροφορίες, η αστυνομία παρακολούθησε τους δύο υπόπτους και τελικά συνελήφθησαν στο προαύλιο ιερού ναού στο Βόλο. Είχαν  στην κατοχή τους είκοσι ναρκωτικά δισκία, κατανεμημένα σε τέσσερις καρτέλες των πέντε δισκίων η καθεμιά, με σκοπό την εμπορία τους.

Στη συνέχεια, οι αστυνομική σε έρευνα στο σπίτι τους βρήκαν  217 ναρκωτικά δισκία,  1 αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης, βάρους 4,2 γραμμαρίων και  8 φωτοαντίγραφα ιατρικών συνταγών τις οποίες είχε χορηγήσει ο 56χρονος συλληφθείς γιατρός.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο 56χρονος χορηγούσε έναντι χρηματικής αμοιβής, στους άλλους δύο συλληφθέντες, ιατρικές συνταγές με αναγραφόμενες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών δισκίων. Ο 44χρονος με την 50χρονη χρησιμοποιούσαν τις συνταγές αυτές για να προμηθεύονται ναρκωτικά δισκία και να τα διακινούν σε τοξικομανείς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Πηγή: e-volos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ