• Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι δάσκαλοι

  10:11 πμ, Δευτέρα 23 Σεπ 2013 10:11 πμ, Δευτέρα 23 Σεπ 2013

  Κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι δάσκαλοι

  Σειρά απεργιακών-αγωνιστικών δράσεων ενάντια στις «αυθαίρετες μετακινήσεις εκπαιδευτικών» αποφάσισε για αυτή την εβδομάδα η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ).

  Συγκεκριμένα, το δ.σ. της ΔΟΕ αποφάσισε σε χθεσινή του συνεδρίαση:

  Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με την ΟΛΜΕ έξω από το υπουργείο Παιδείας σήμερα στις 12:30 και τρίωρη στάση εργασίας (τις τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες του πρωινού και τις τρεις πρώτες του απογευματινού κύκλου) για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη συγκέντρωση.

  Συμμετοχή στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου και στον συλλαλητήριο των ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ που έχει προγραμματιστεί για την αύριο, Τρίτη στις 10:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Αύριο διοργανώνονται και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα (για την Αττική 7.00 π.μ. στην Περ/κή Δ/νση Αττικής, Τσόχα 15-17, Αθήνα). Παρόμοιες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν και την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

  Πανελλήνιο συλλαλητήριο εκπαιδευτικών την Τετάρτη στις 13:00 στα Προπύλαια και συμμετοχή στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο των ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ στην πλατεία Συντάγματος στις 18:00

  Το πρωί της Τετάρτης θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων κατά τη συνεδρίαση των γενικών συνελεύσεων των δασκάλων. Αυτές θα σταλούν ακολούθως στο δ.σ. της ΔΟΕ, ώστε να συνεκτιμηθούν και τα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία και να συγκληθεί η ολομέλεια των προέδρων.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα