Μετέφερε 8,5 κιλά χασίς

Μετέφερε 8,5 κιλά χασίς

Μεγάλες ποσότητες, κυρίως χασίς, μετέφερε σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Ηράκλειο ένας 47χρονος, που συνελήφθη από κλιμάκιο του Λιμενικού, πριν προλάβει να κάνει την επόμενη παράδοση.

Ο 47χρονος συνελήφθη κατά την άφιξη του στο λιμάνι του Ηρακλείου, αφού είχε μπει στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,5 κιλά ινδικής κάνναβης και περίπου μισό κιλό ηρωίνης.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ίδιος δήλωσε στους λιμενικούς ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά στον Πειραιά, μετά από τηλεφώνημα και θα τα παρέδιδε σε δύο Αλβανούς στην Κρήτη.

Ειδικότερα στην κατοχή του βρέθηκαν: οκτώ  νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 8.550 γραμμαρίων, οι οποίες ήταν καλυμμένες με ποσότητα χύμα ελληνικού καφέ εντός του ταξιδιωτικού του σάκου, μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους 510 γραμμαρίων μέσα σε τσάντα ώμου και μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,7 γραμμαρίων, εντός της τσέπης του παντελονιού του.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, Βασίλη Βερυκοκίδη, ο 47χρονος παραδέχτηκε ότι έχει κάνει τουλάχιστον δύο ακόμα ανάλογες παραδόσεις, από τον περασμένο Αύγουστο, και ότι κάθε φορά μετέφερε περίπου 10 κιλά χασίς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ