Καταγγέλλουν αστυνομικό

Καταγγέλλουν αστυνομικό

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ φέρεται να απείλησε με όπλο συμμετέχοντες σε εκδήλωση στο Αιγάλεω. Αυτό κατήγγειλαν μέσω γνωστής ιστοσελίδας του αντιεξουσιαστικού χώρου άτομα που ήταν στο σημείο και παρακολούθησαν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος είναι ειδικός φρουρός που υπηρετεί στον Πειραιά και το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας μοτοσικλετιστής με ξυρισμένο κεφάλι και μπλούζα «πιτ μπουλ» βρέθηκε στον σταθμό του Αιγάλεω στην πλατεία Εσταυρωμένου την ώρα που τελείωνε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Με το κινητό του άρχισε να καταγράφει τις πινακίδες των ατόμων που εκείνη την ώρα έφευγαν με τα αυτοκίνητά τους.

Οι συγκεντρωμένοι τον αντιλήφθηκαν και τού ζήτησαν τον λόγο. Στην αρχή ήταν επιθετικός, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να σκιστεί η μπλούζα του, την οποία και έβγαλε.

Για να αποφύγει το πλήθος, ο ημίγυμνος άνδρας άφησε τη μηχανή του, έβγαλε ένα περίστροφο από την «μπανάνα» του και φωνάζοντας ότι είναι αστυνομικός μπήκε τρέχοντας μέσα σε παρακείμενο σούπερ μάρκετ, όπου και έβγαλε τις σφαίρες από το περίστροφό του.

Εξω από το μαγαζί συγκεντρώθηκε κόσμος. Σε λίγο, στην πλατεία έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, που τελικά «φυγάδευσαν» τον συνάδελφό τους. Την καταγγελία αναμένεται να ερευνήσει τώρα το αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ.

 

Πηγή: Εθνος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ