Ιρακινοί μετέφεραν μετανάστες

Ιρακινοί μετέφεραν μετανάστες

Την Τρίτη το βράδυ, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν 2 Ιρακινοί, οι οποίοι μετέφεραν στο εσωτερικό της χώρας 8 μετανάστες.

Οι δύο Ιρακινοί, ηλικίας 19 και 20 ετών, συνελήφθησαν σε δασική περιοχή του Πρωτοκκλησίου Έβρου, ενώ από τους διακινούμενους 7 ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας υπήκοος Συρίας.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποίησε η Ειδική Ομάδα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης για την καταπολέμησης της παράνομης μετανάστευσης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας και αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί διακινητές, διότι καθοδηγούσαν, πεζοί, τους 8 μη νόμιμους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ