To “ευχαριστώ” της Τζένης Βάνου

To “ευχαριστώ” της Τζένης Βάνου

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά της εκφράζει η Τζένη Βάνου στον γιατρό, αλλά και στο νοσοκομείο που ανέλαβαν ανιδιοτελώς την εγχείρηση και τη νοσηλεία της.

H δημοφιλής ερμηνεύτρια μέσω της εφημερίδας “Espresso” τονίζει: “Δεν θα ζούσα αυτή τη στιγμή, αν δεν με αγκάλιαζαν και δεν με φιλοξενούσαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι”.

Όταν η Τζένη Βάνου διαπίστωσε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας στον λάρυγγα, κάποιος στενός της φίλος της συνέστησε να επισκεφτεί τον διακεκριμένο καθηγητή χειρουργό Σπύρο Παπασπύρου, ο οποίος κρίθηκε ο ιδανικός να αναλάβει την περίπτωσή της: “To πρώτο πράγμα που είπα τηλεφωνώντας στον κύριο Παπασπύρου ήταν ότι ασφάλειά μου είναι ο ΕΟΠΠΥ και πως δεν είχα τη δυνατότητα να τον πληρώσω. ‘Ελάτε από εδώ να σας εξετάσω’ μου απάντησε με πολλή ευγένεια και αγάπη” εξολομολείται στην Espresso.

“Συγκινήθηκα τόσο πολύ από την στάση αυτών των ανθρώπων που με έπιασαν τα κλάματα. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτοί ήταν τελικά οι άγγελοί μου, χωρίς αυτούς θα είχα πεθανει” συμπλήρωσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ