Λήστεψαν και βίασαν Πακιστανό

Λήστεψαν και βίασαν Πακιστανό

Ένας νεαρός Πακιστανός κατήγγειλε στην Αστυνομία της Βόνιτσας πως μετανάστες τον λήστεψαν και στη συνέχεια τον βίασαν. Οι αστυνομικές αρχές, μετά από έρευνες, προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, o Πακιστανός κατήγγειλε το περιστατικό το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ όπως κατήγγειλε ο ίδιος, το μεσημέρι της Τρίτης ένας γνωστός του Ινδός τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να πάει σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Παλαίρου.

Ο Πακιστανός ανταποκρίθηκε, αλλά σύμφωνα με την καταγγελία του, στο μαντρί που πήγε δέχθηκε την επίθεση του Ινδού και τριών ομοεθνών του, που όπως υποστηρίζει, τον χτύπησαν και του έκλεψαν 500 ευρώ, ενώ οι ομοεθνείς του στη συνέχεια τον βίασαν.

Ο καταγγέλλων, που βρίσκεται παράνομα στη χώρα,  την επομένη,  το απόγευμα της Τετάρτης κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας από το οποίο ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και έχει συλληφθεί ο Ινδός, αλλά και ένας εκ των Πακιστανών.

Οι αναζητήσεις συνεχίζονται από άνδρες του Α.Τ. Βόνιτσας για την ανεύρεση και των υπολοίπων φερομένων ως δραστών του ομαδικού βιασμού και της ληστείας.

ΠΗΓΗ: agriniopress.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ