Το μυστήριο πίσω από το θάνατο του Ασλάνη

Το μυστήριο πίσω από το θάνατο του Ασλάνη

 

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκαν, βρήκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του σχεδιαστή, κουτιά με χάπια. Ο ιατροδικαστής βρίσκεται στο σημείο και η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία του θανάτου του.

 

Τον βρήκε νεκρό

Τον Μιχάλη Ασλάνη εντόπισε νεκρό η υπεύθυνη του ατελιέ του σήμερα το πρωί. Η ίδια είναι συγκλονισμένη, όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες του. Όπως και ο ιδιοκτήτης γνωστού πρακτορείου μοντέλων, Γιώργος Κουτούλιας, ο οποίος έφτασε στο σημείο μόλις έμαθε το τραγικό συμβάν. Ο κ. Κουτούλιας προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον Μιχάλη Ασλάνη από τη Δευτέρα, καθώς οι δυο τους θα διοργάνωναν μια επίδειξη μόδας στις 18 Οκτώβριου. Ο σχεδιαστής όμως δεν απαντούσε σε κανένα από τα τρία κινητά τηλέφωνα που είχε. Χθες το βράδυ ανησύχησε…

“Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να πω αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματικη ενέργεια”, είπε μιλώντας στον Real Fm και έκανε λόγο για χρέη του σχεδιαστή:

“Ξέρω ότι χρώσταγε στην εφορία και στο ΙΚΑ, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να αυτοκτονήσει κανείς” τόνισε.

 

Φοβόταν για τη ζωή του

 

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι μόλις λίγες ημέρες πριν από το θάνατό του, ο Μιχάλης Ασλάνης, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, κατήγγειλε ότι δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, όχι μόνο τον κατέστρεψαν, αλλά έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους. Είχε εξομολογηθεί, μάλιστα, ότι είχε αρχίσει να φοβάται ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

«Επί πάρα πολλά χρόνια εγώ ήμουν στο δημιουργικό μέρος της δουλειάς. Επειδή δεν τα κατάφερνα ποτέ με τα οικονομικά, είχα την κόρη της γυναίκας που με φρόντιζε στο σπίτι. Την είχα από μικρή, τη σπούδασα και είχε την οικονομική διεύθυνση της επιχείρησης. Αυτή η κοπέλα και η άλλη κυρία από την Πάτρα με κατέστρεψαν» είχε δηλώσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Τους έδινα χρήματα για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις που είχα στο ΙΚΑ, στην Εφορία και στις διάφορες τράπεζες. Εκείνες όμως ούτε τακτοποιούσαν τις εκκρεμότητες, ούτε έκαναν αποδόσεις, π.χ. ΦΠΑ. Κρατούσαν τα λεφτά για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να μαζεύονται χρωστούμενα, τα οποία εγώ όμως δεν γνώριζα. Κάποια στιγμή ήρθε ένας φίλος μου, ο Γιώργος που είναι λογιστής και με ταρακούνησε. Αν το είχε κάνει πιο νωρίς, ίσως είχα μπορέσει να σωθώ». Οταν ο Μιχάλης Ασλάνης κατάλαβε τι γινόταν πίσω από την πλάτη του ήταν ήδη αργά, αφού οι δύο γυναίκες είχαν εξαφανιστεί.

 

«Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου τη ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα βρεθεί μια λύση. Δίνω μεγάλο αγώνα. Αν κι έφυγαν μόνες τους, αφού πρώτα με “έγδυσαν”, τώρα λαμβάνω περίεργα τηλεφωνήματα από τους δικηγόρους τους, γιατί μου ζητούν και αποζημίωση από πάνω. Οι… κυρίες πήραν μαζί τους και τρεις μοδίστρες τις οποίες είχα ξοφλήσει», τόνιζε πριν από σχεδόν μια εβδομάδα ο Μιχάλης Ασλάνης, ο οποίος όπως είχε πει ετοιμαζόταν να καταγγείλλει την υπόθεση στην αστυνομία και να κινηθεί δικαστικά.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ