Πολυγαμικός ή μονογαμικός;

Πολυγαμικός ή μονογαμικός;

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε

Γράφει η Αθανασιάδου Μαρία – Ψυχολόγος

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται …. τι είναι τελικά το φυσιολογικό ….; Να είσαι Πολυγαμικός ή Μονογαμικός; Η Πολυγαμία είναι χαρακτηριστικό των ανδρών; Οι γυναίκες είθισται να είναι Μονογαμικές και να επιδιώκουν Σχέση με Δέσμευση; Τι ακριβώς, όμως, συμβαίνει ;

Ό,τι χειρότερο είναι να βάζουμε «Ταμπέλες» στις σεξουαλικές και ερωτικές προτιμήσεις των ανθρώπων. Οι άνδρες είναι «έτσι» …. οι γυναίκες είναι «αλλιώς» …. Αυτός/ή που αλλάζει συνεχώς συντρόφους είναι προβληματικός/ή, επικίνδυνος/η ….. αυτός/ή που κάνει μόνο σοβαρές σχέσεις στη ζωή του/της έχει σοβαρότητα, ωριμότητα ….

Η γνώμη μου, ως Ειδικός και πάνω απ” όλα ως Άνθρωπος, είναι ότι κάθε επιλογή στον ερωτικό τομέα, όταν είναι συνειδητή, ξεκάθαρη σε εμάς τους ίδιους και στους τρίτους και στο τέλος μας κάνει ευτυχισμένους, τότε είναι και Σωστή. Για παράδειγμα, ένα άτομο που επιθυμεί να έχει πολλαπλές ερωτικές εμπειρίες, χωρίς καμία δέσμευση, εάν είναι που θα το επιλέξει, γιατί για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο θέλει να περάσει από αυτό το στάδιο και δεν θα επιδιώξει μέσα από αυτό να καλύψει κενά και ανασφάλειες, τότε δεν είναι και κατακριτέο.

Για τη συνέχεια του άρθρου πατήστε εδώ.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr, την πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα για δωρεάν ραντεβού με ιατρό μέσω διαδικτύου και κάντε τις ερωτήσεις σας!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ