Έξωση για 1.400€ στον Φυσσούν

Έξωση για 1.400€ στον Φυσσούν

Πρωταγωνιστής σε ένα «έργο» στο οποίο δεν θα ήθελε ποτέ να έχει λάβει μέρος έγινε χθες ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός Πέτρος Φυσσούν. Σε βάρος του ιδίου και της συζύγου του Νικολέττας Φυσσούν (και κόρης του αξέχαστου Κώστα Χατζηχρήστου) κινήθηκε διαδικασία έξωσης από τους ιδιοκτήτες του ακινήτου όπου διέμεναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Πεύκη. Και με τη χθεσινή επίσκεψη του δικαστικού επιμελητή παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στον αριθμό 4 της οδού Μάρκου Μπότσαρη χθες το μεσημέρι ήταν ιδιαίτερα έντονες. Σύμφωνα με ανθρώπους που μένουν στη γειτονιά, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, έφτασαν έξω από το σπίτι ο δικαστικός επιμελητής, για να κοινοποιήσει τη βίαιη διαταγή απόδοσης μισθίου, μαζί με το ζευγάρι των ιδιοκτητών του ακινήτου. Κατά πληροφορίες, ζητήθηκε με πολύ έντονο τρόπο -άλλοι επικαλέστηκαν έως και ύβρεις- στον κύριο Φυσσούν να βγει έξω, για να παραλάβει το χαρτί και να αποχωρήσει.

Ο ίδιος, όμως, παρέμενε με τη σύζυγό του στο σπίτι, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να κληθεί η αστυνομία. Όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν στη σύλληψη του ηθοποιού με την κατηγορία της απείθειας.

Λόγω της έντασης, ο Πέτρος Φυσσούν ένιωσε αδιαθεσία, υπέστη δυσπνοιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σωτηρία. Μέχρι αργά το βράδυ, οι γιατροί της 6ης Πνευμονολογικής εισηγούνταν να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, παρέχοντάς του οξυγόνο.

Η διαδικασία της έξωσης υποβλήθηκε, σύμφωνα με την πλευρά των ιδιοκτητών, για τέσσερα ενοίκια που δεν είχαν καταβληθεί -ήτοι 1.600 ευρώ (από τα οποία κατέβαλε 200 ευρώ). Συνεπεία των παραπάνω, η κυρία Φυσσούν μάζεψε λίγες τσάντες με πράγματα και ρουχα, πήρε και τα δυο μικρά τους σκυλιά, παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού και αποχώρησε.

«Όφειλαν ενοίκια από τον περασμένο Φλεβάρη. Η εντολέας μου τους κοινοποίησε εξώδικο με περιθώριο 15 ημερών. Ο κ. Φυσσούν, ωστόσο, δεν προέβη σε καταβολή των χρημάτων. Έδωσε μόνο 200 ευρώ, μετά την πάροδο των 15 ημερών», εξήγησε στη «δημοκρατία» ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του ακινήτου Σπύρος Αποστολόπουλος.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος του ζεύγους Φυσσούν Χριστιάνα Πατεραντωνάκη έκανε λόγο για «λυπηρή εξέλιξη».

 

Πηγή: Δημοκρατία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ