Προϊστάμενος χωρίς απολυτήριο

Πρώτη καταχώρηση: 20/07/2013 - 12:13

Τελευταία δημοσίευση: 20/07/2013 12:13Κοινωνία

Προϊστάμενος χωρίς απολυτήριο

Προϊστάμενος χωρίς απολυτήριο

Είκοσι χρόνια περίπου χρειάστηκαν για να μάθουν στο δήμο Νέας Σμύρνης ότι προϊστάμενος ευαίσθητου τομέα του δήμου δεν έχει τελειώσει το Λύκειο και είναι σχεδόν αγράμματος.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο αθεόφοβος δημοτικός υπάλληλος, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε για την περίπτωσή του, είχε πλαστογραφήσει απολυτήριο Λυκείου από τη Μυτιλήνη με στοιχεία γυναίκας, με την οποία το μοναδικό κοινό στοιχείο που έχουν είναι ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή.

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, που με την προσκόμιση απολυτηρίου το 1995 κατάφερε να πάρει και προαγωγή και να αναδειχθεί σε προϊστάμενο υπηρεσίας, αποδείχθηκε ότι επί 18 χρόνια κορόιδευε τους πάντες. Το απολυτήριο Λυκείου που κατέχει, σύμφωνα με τα έγγραφα-απάντηση του 3ου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης προς το δήμο, είναι πλαστό.

Μάλιστα, ο μοναδικός απόφοιτος της τάξης του 1981 με τα ίδια στοιχεία είναι μία γυναίκα. Σύμφωνα δε με τα ίδια έγγραφα, δεν φοίτησε ποτέ στο συγκεκριμένο σχολείο, άρα δεν έχει πάει ούτε καν Λύκειο, ενώ άγνωστο παραμένει αν έχει τελειώσει ακόμα και το Δημοτικό.

Παρά ταύτα, ο άνθρωπος αυτός κατάφερε με ένα πλαστό απολυτήριο να δουλεύει στη θέση κάποιου άλλου που ενδεχομένως θα είχε προσληφθεί τότε, το 1995, να έχει επιτύχει τη μονιμοποίησή του, αφού εργαζόταν με σύμβαση αορίστου χρόνου και φυσικά να έχει πάρει και προαγωγή.

Όταν αποκαλύφθηκαν τα πλαστά στοιχεία του εργαζομένου, πριν από έναν μήνα περίπου, αυτός αμέσως με απόφαση του δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη απολύθηκε.

 

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (3)
 • nick greekΤρίτη 23 Ιουλίου 2013, 23:11
  ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
 • Νεκτάριος ΚατσιλιώτηςΚυριακή 21 Ιουλίου 2013, 15:58
  Η ευθύνη για την απάτη βαραίνει τόσο τον ένοχο, όσο και τον αυτουργό που επέτρεψε την αδικία.Ας ελπίσουμε ότι ο υπαίτιος θα τιμωρηθεί πάρα
  πολύ αυστηρά.
 • ΟΜΗΡΟΣΣάββατο 20 Ιουλίου 2013, 17:08
  Αυτός που ζήτησε το ρουσφέτι και αυτός που τον διόρισε πότε θα απολυθούν?