5 λόγοι που οι άνδρες προτιμούν τα “κακά κορίτσια”

5 λόγοι που οι άνδρες προτιμούν τα “κακά κορίτσια”

Tα καλά κορίτσια λένε πάνε στο Παράδεισο ενώ τα κακά  πάνε παντού. Δείτε πως το να είσαι το καλό κορίτσι δεν είναι ότι το καλύτερο για να κερδίσεις έναν άντρα.

1. Το καλό κορίτσι

Θα προσπαθήσει με γλυκόλογα να πείσει έναν άντρα να της κάνει αυτά που θέλει εκείνη σε καθημερινή βάση. Αν δεν τα καταφέρει, θα πεισμώσει και θα γκρινιάξει.

Το κακό κορίτσι

Δεν θα χρυσώσει το χάπι σε κανέναν και θα είναι ευθύς όσο αφορά τις ανάγκες της. Θα του δώσει να καταλάβει ποια είναι τα όρια του σε σχέση πάντα με το πώς της φέρεται.

2.Το καλό κορίτσι

Θα μουτρώσει ώστε να αισθανθεί ενοχές ή θα αρχίσει να μιλάει για το παιδί που κρύβει μέσα της.  Φαίρεται να κατέχει μια παιδιάστικη ποιότητα πάνω της.

Το κακό κορίτσι

Είναι μια ώριμη γυναίκα, δεν υπάρχει τίποτα το παιδιάστικο πάνω της . Εχει τετράγωνη λογική.

3.Το καλό κορίτσι

Αν κατά κάποιο τρόπο τη πληγώσει, θα κλάψει και θα τον κάνει να απολογηθεί για αυτό που έκανε, βάζοντας  τον παράλληλα  να της ορκιστεί ότι δεν θα το ξανακάνει.

Το κακό κορίτσι

Θα αποκρυνθεί και θα αφήσει τη σιωπή της να μιλήσει για εκείνη.  Θα του ξαναμιλήσει όταν θέλει εκείνη με τους δικούς της όρους. Σε εκείνη τη φάση θα του ξεκαθαρίσει ότι αυτό που έγινε δεν θα επαναληφθεί γιατί αν ξαναγίνει εκείνη δεν θα είναι εκεί.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ