Παράταση υποβολής μηχανογραφικών δελτίων

Παράταση υποβολής μηχανογραφικών δελτίων

 

Παράταση υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ δίνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 14:30.

Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι σήμερα Παρασκευή, λήγει η κανονική προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

«Η συντριπτική πλειοψηφία των αναμενόμενων υποψηφίων έχει ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, κάτι στο οποίο συνέβαλε η συνεισφορά των καθηγητών των Λυκείων, τα οποία παρέμειναν αρκετές μέρες ανοιχτά για την υποστήριξη των υποψηφίων», αναφέρει.

Ωστόσο, η προθεσμία δίνεται «για τις ελάχιστες περιπτώσεις υποψηφίων που για κάποιο λόγο δεν τήρησαν την προθεσμία» οι οποίοι οριστικοποιούν το δελτίο τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr.

Από το υπουργείο «επισημαίνεται προς τους υποψηφίους ότι αποδεικτικό της οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου, ο οποίος θα πρέπει να φαίνεται πάνω στο οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (στην πρώτη σελίδα)».

Η διαδικασία υποβολής θα λήξει οριστικά τη Δευτέρα 15-7-2013, για όλους τους υποψηφίους που προέρχονται από ημερήσια ή εσπερινά ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ. Από τις 14:30 η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών, χωρίς να υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτήν παρά μόνο για να βλέπουν οι υποψήφιοι την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ