Απολογείται η παιδοκτόνος

Απολογείται η παιδοκτόνος

 

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας οδηγήθηκε το μεσημέρι, η 31χρονη μητέρα, που κατηγορείται για τον θάνατο του τριών μηνών βρέφους της, στο Αλεποχώρι Αχαΐας.

Η 31χρονη, σε βάρος της οποίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.

Τα άλλα δύο παιδιά της, ηλικίας 16 μηνών το καθένα, αρχικά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας και στη συνέχεια παραδόθηκαν προσωρινά, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε εθελοντικό οργανισμό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμος Ερυμάνθου, όπου ανήκει διοικητικά η κοινότητα του Αλεποχωρίου, είχε στείλει κοινωνικό λειτουργό, προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια της 31χρονης και του συντρόφου της, αλλά συνάντησε άρνηση.

«Από τις 25 Σεπτεμβρίου 2012 είχε αποστείλει καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για τη σοβαρότητα της κατάστασης και τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή των παιδιών της οικογένειας», αναφέρει σε ανακοίνωση του το «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή το συμβάν.

Ακόμη αναφέρεται ότι «χθες, τα δύο παιδιά της οικογένειας εισήχθησαν σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και, κατόπιν εντολής της εισαγγελίας Πατρών, θα φιλοξενηθούν σε σπίτι του Οργανισμού».

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ