Το Σωματείο εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ για τον Καμίνη

Το Σωματείο εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ για τον Καμίνη

 

Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Αναλυτικά:

«Στην 4η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α., που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία στις 08/07/2013, με θέμα την απαράδεκτη επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι :

Καταδικάζουμε την φασιστική και απαράδεκτη επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, που εκδηλώθηκε κατά την χθεσινή αποχώρησή του από τα γραφεία της ΚΕΔΚΕ. Τέτοιες ενέργειες ουδεμία σχέση έχουν με το συνδικαλιστικό κίνημα και με τους εργαζόμενους. Είναι ενέργειες που πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, υπονομεύουν το συνδικαλιστικό κίνημα και τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων. Είναι επιτακτική ανάγκη οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να απομονώσουν τους τραμπούκους και ενωμένοι να αγωνιστούν για το δικαίωμα στην δουλεία.

Απαιτούμε καμία απόλυση εργαζομένου στους ΟΤΑ. Μόνο ο συντονισμένος αγώνας εργαζομένων και αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μπορεί να ανατρέψει εχθρικές αποφάσεις κατά της Αυτοδιοίκησης».

 

Διαβάστε επίσης:

Γρονθοκόπησαν τον  Καμίνη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ