ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην καρδιά του Πειραιά

ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην καρδιά του Πειραιά

 

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός που έχει προβεί στη μεγαλύτερη κτιριακή επένδυση που έχει γίνει ποτέ από Εκπαιδευτικό Οργανισμό σε εθνικό επίπεδο, μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ανοίγει τις πόρτες του και στον Πειραιά, στην καρδιά της πόλης, με εύκολη πρόσβαση από ηλεκτρικό, λεωφορείο και σύντομα και από μετρό, σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό κτίριο που ξεπερνά τα 2.000 τ.μ. στο τετράγωνο Φίλωνος 67, Σωτήρος Διός  και Νοταρά 62.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Πειραιά, με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του που απαρτίζεται από κορυφαίους επαγγελματίες όλων των τομέων σπουδών, τις υπερσύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές του με άρτια εξοπλισμένους χώρους διδασκαλίας θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων, και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια εφάμιλλα των ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων,  είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους σπουδαστές του Πειραιά και να προάγει για ακόμη μια φορά την εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι το μεγαλύτερο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Ελλάδα με κρατική αναγνώριση, βάσει επίσημων στοιχείων του Υπουργείου Παιδείας, και αποτελεί την πρώτη επιλογή σπουδών για όσoυς νέους ακολουθούν επαγγελματική κατάρτιση μετά το Λύκειο. Η επιτυχής ολοκλήρωση των σπουδών στο ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ οδηγεί στην απόκτηση Κρατικού Διπλώματος και εξασφαλίζει τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 3 Ιουλίου στις 7.30 μμ, με μια ξεχωριστή τελετή που θα λάβει χώρα στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, ακριβώς μπροστά από το νεοκλασικό κτίριο του  ΙΙΕΚ ΑΚΜΗ.

 

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 67 & Σωτήρος Διός 1

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 2108224074.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ