Έκλεβαν ποδήλατα… για τη Γεωργία

Έκλεβαν ποδήλατα… για τη Γεωργία

Επικερδή επιχείρηση με κλεμμένα ποδήλατα, τα οποία πωλούσαν στην πατρίδα τους, είχαν στήσει δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 33 και 53 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, που ερευνούσαν την υπόθεση, μετά από πολλές καταγγελίες για κλοπές ποδηλάτων που είχαν γίνει τον τελευταίο καιρό στην περιοχή.

Όπως διαπιστώθηκε, οι κατηγορούμενοι, έκλεβαν ποδήλατα από τον περιβάλλοντα χώρο σταθμών του Μετρό και μεγάλων εμπορικών κέντρων, τα οποία στη συνέχεια έστελναν με μεταφορικές εταιρείες στη Γεωργία, όπου τα χρυσοπουλούσαν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τον τελευταίο χρόνο είχαν κάνει 65 τέτοιες αποστολές, ενώ εξιχνιάστηκαν 11 κλοπές ποδηλάτων, που είχαν γίνει το τελευταίο εξάμηνο στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν προχτές τον 33χρονο σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι τη στιγμή που αφαιρούσε ένα ποδήλατο, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 53χρονος στο σπίτι που διέμεναν μαζί στην Αθήνα.

Σε βάρος του 33χρονου είχε σχηματισθεί, επιπλέον, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για το ενδεχόμενο συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ