«Κομπίνα» με διπλώματα οδήγησης

«Κομπίνα» με διπλώματα οδήγησης

 

Ένοχο, με την κατηγορία της έκδοσης πλαστού διπλώματος οδήγησης, έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο του Εφετείου Θράκης, τον πρόεδρο του Tοπικού Διαμερίσματος Σουνίου του δήμου Αβδήρων Ξάνθης, Ματζήρ Αμέτ Ραμαδάν.

Η υπόθεση αφορά σε κατηγορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το 2006, σύμφωνα με τις οποίες ο Ραμαδάν προχωρούσε στην έκδοση πλαστών διπλωμάτων οδήγησης σε κατοίκους του οικισμού Σουνίου έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Μεταξύ των μαρτύρων υπεράσπισης του κατηγορούμενου κατέθεσε και ο νυν δήμαρχος του δήμου Αβδήρων Β.Τσολακίδης, ο οποίος ανέφερε πως οι κατηγορίες προέρχονται από συγκεκριμένη μερίδα κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι βρίσκονται σε διαμάχη με τον κατηγορούμενο και πως στόχο είχαν να τον βλάψουν πολιτικά. Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε πως παρά τις κατηγορίες ο κ. Ραμάδαν εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του, και μέχρι και σήμερα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για τον ίδιο.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή στον κ. Ραμαδάν, εμμένοντας στο γεγονός της ύπαρξης των πλαστών διπλωμάτων.

 

Πηγή: thrakitoday.com

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ