ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά Μανιτάκη

ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά Μανιτάκη

 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έχει επανειλημμένα ζητήσει από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αντώνη Μανιτάκη, μία συνάντηση μαζί του, προκειμένου να συζητηθούν τα οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο από την εφαρμογή του Ν.4024/2011 (Μισθολόγιο-Βαθμολόγιο), όσο και από το Ν.4057/2012 (Νέο Πειθαρχικό Δίκαιο)» αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ σε σχετική ανακοίνωσή της.

«Από το ιδιαίτερο γραφείο του κ. Αντώνη Μανιτάκη η μονότονη απάντηση είναι πώς το αίτημα έχει καταχωρηθεί, αλλά ποτέ, ως τώρα, δεν έχει ορισθεί ημερομηνία συνάντησης. Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μας εμπαίζει, μας αγνοεί και μας απαξιώνει και για το μόνο που φροντίζει είναι πώς οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα βγουν σε «εφεδρεία», «διαθεσιμότητα» και θα οδηγηθούν στην απόλυση.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αν και διωκόμενοι από τη συγκυβέρνηση κατ’ εντολή της τρόικας επιδιώκουμε πάντα το διάλογο. Η συγκυβέρνηση που και ο κ. Μανιτάκης υπηρετεί είναι αυτή που συμπεριφέρεται αντιδημοκρατικά και λαμβάνει αποφάσεις με πραξικοπηματικό τρόπο, όπως τώρα στην περίπτωση της Ε.Ρ.Τ.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Αντώνη Μανιτάκη να ορίσει άμεσα μία συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον προειδοποιούμε πώς γνωρίζουμε αρκετά καλά τα κατατόπια του Υπουργείου του και σίγουρα δεν θα ήθελε ξαφνικά να μας δει και πάλι μέσα στο γραφείο του» τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ